Kaiser ... de casa

de AndreeaRodica in Mezel de casa, 21 Mar 2011 | 21211 vizualizari

 

O alternativa la produsele cumparate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • zeama de varza sau bors de putina
  • foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, ienibahar
  • sare, cimbru, boia dulce, piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaiser ... de casa:

Am folosit o bucată de fleică de porc, cam un kilogram să fi avut. În lipsă de zeamă de varză am pus-o la fiert în borş împreună cu sare, boabe de piper, foi de dafin, boabe de muştar şi nişte ienibahar.

Am lăsat-o la fiert cam 30 de minute, nu să fie gata, că urmează etapa 2.

Am frecat bine carnea cu un amestec format din sare, cimbru, piper şi boia dulce. Apoi am aşezat-o pe un grătărel (al meu e cu găuri) într-o tavă. În tavă am pus borş din cel în care fierbsesem carnea.

Am dat la cuptor unde a stat cam 40 de minute. Delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaiser ... de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

AndreeaRodica 1

22.03.2011, 08:58

adry88 1

04.06.2011, 10:09

tare bun

nuky 1

07.12.2014, 21:05

Am o nelamurire,cand pui la cuptor,partea 2, pana unde tb sa fie zeama?Merci mult.Cu stima,Violeta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu ciuperci si kaizer