Jumari

de mimmi in Porc, 18 Aug 2010 | 8483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg slanina de porc fara soric
  • 0,5 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucati si se pune intr-o tava cu apa.

Se mesteca din cand in cand sa nu se prinda,si se lasa pana se prajesc.

TIPS-URI

1

Se mananca cu ceapa rosie si rosii de gradina.

2

Focul trebuie sa fie la minim

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 14:33

nu ma lasat sa pun mai mult de 4 furcudar sant foarte bune ,am facut si eu de poftahttp://www.bucataras.ro/retete/9784/jumari-de-porc.html

mena29 1

19.08.2010, 16:39

Nici eu nu am reusit sa repar furculitele

mimmi 1

25.08.2010, 18:51

Merci fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]