Jeleu de portocala

de Renataedina in Dulciuri, 26 Aug 2016 | 6678 vizualizari

 

Jeleuri sanatoase pentru toate familia

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de portocala
  • 30 gr gelatina
  • optional o lingura de miere sau zahar ( eu am facut fara)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de portocala:

Se pune sucul de portocala intr-o oala sa se incalzeasca. Se adauga gelatina, se amesteca si se lasa pana cand se dizolva ( aproximativ 10 minute). Daca se face spuma se ia cu o lingurita.

Se gusta si daca e necesar se adauga o lingurita de zahar sau miere.

Se toarna in forme de silicon, se lasa la racit si se pune in frigider pana cand se intaresc (eu am lasat 2 ore).

 

TIPS-URI

1

Se poate face din fructe de sezon si cu alte forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de dovleac placintar