Islere cu crema de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 3 Ian 2016 | 5070 vizualizari

 

De mult timp doream sa incerc islerele, si pentru ca mi-a ramas crema de ciocolata de la tortul "Cetatea Cristinei" am zis : acum e momentul pentru islere.Minunate.Se topesc in gura.Le voi reface cat de curand.

 

INGREDIENTE

  • 240 g faina
  • 100 g nuca macinata
  • 100 g zahar pudra
  • 180 g unt
  • o lingura mare de smantana
Portii: 35
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Islere cu crema de ciocolata:

Mixam untul moale cu zaharul pudra,adaugam smantana mixand in continuare,apoi nuca macinata si faina.Amestecam bine compozitia si o dam la rece pentru o ora.

Dupa ce scoatem de la rece ,intindem coca.nu foarte subtire si taiem cercuri mici.Daca este nevoie mai adaugam putina faina.Asezam discurile de coca in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.

Eu le-am umplut cu crema de ciocolata ramasa de la tortul "Cetatea Cristinei" si cu gem. Le-am servit pudrate cu zahar pudra.

Sunt atat de buneeee.Se topesc in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Islere cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase