Insulite de dovlecei

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 11561 vizualizari

 

....cu iaurt si parmezan, o mare mare bunatate! Un aperitiv usor de preparat si extrem de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 fire de ceapa verde ( doar partea alba)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu varf de iaurt grecesc( 10%)
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri parmezan razuit
  • un praf bun de sare
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 1 ou
  • ulei vegetal pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insulite de dovlecei:

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu se intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.

Scoatem insulitele pe un vas acoperit cu prosop de hartie sa absoarba excesul de ulei.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Insulite de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati