Insulite de dovlecei

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 11479 vizualizari

 

....cu iaurt si parmezan, o mare mare bunatate! Un aperitiv usor de preparat si extrem de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 fire de ceapa verde ( doar partea alba)
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu varf de iaurt grecesc( 10%)
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri parmezan razuit
  • un praf bun de sare
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 1 ou
  • ulei vegetal pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insulite de dovlecei:

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu se intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.

Scoatem insulitele pe un vas acoperit cu prosop de hartie sa absoarba excesul de ulei.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Insulite de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de cartofi şi morcovi