Insalata di pasta

de dentistutza in Paste, 9 Aug 2010 | 5131 vizualizari

 

In Italia se mananca mult, exista multe combinatii bune.Eu am facut cu ce aveam la indemana si nu mi-a parut rau!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste scurte (penne rigate sau farfalle)
  • 1 carnat polonez sau 2 cremwursti
  • 2 oua tari
  • 1 catel mare usturoi
  • ulei de masline sau de nuci
  • sare, piper
  • cateva masline sau capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insalata di pasta:

Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg bine apoi se adauga polonezul fiert si taiat bucati potrivite, ouale asijderea, usturoiul feliat fin-fin,sarea si piperul.Uleiul se pune treptat, puti cate putin astfel incat sa nu devina prea grasa salata dar nici sa nu fie uscata. Masline  sau capere: optional.

Se gusta si dupa preferinta se poate adauga un pic de otet balsamic sau cateva picaturi de lamaie. Eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Insalata di pasta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle alla puttanesca