Inimioare de Craciun

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 6062 vizualizari

 

Cu aceste inimioare inchei lista fursecurilor pregatite pentru acest craciun

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 125 g migdale macinate;
  • 100 g zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 160 g unt rece;
  • 1 ou;
  • 1 praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare de Craciun:

Se framanta un aluat din faina,migdale;zahar,vanilie,unt si ou.Se infasoara in folie si se lasa o ora la frigider.Cuptorul se incinge la 170 grade.Pe planseta de lucru,pudrata cu faina se intinde o foaie de aluat din care se decupeaza inimioare.Coacem inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt 12-15 min.Decoram inimioarele cu glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Pansy