Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.

de dicarmencitta1957 in Porc, 23 Feb 2010 | 7230 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 12 mici de porc.
  • 2 inimi de porc.
  • 1 salata verde mare.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 1 ardei rosu gras.
  • 5 sau 6 surimi.
  • sare,
  • piper boabe roz,
  • tarhon verde  si alte condimente,la alegere.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.:

Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat deoarece mici se fac mai repede si sunt mai fragezi.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc,pe care o vom tine o idee mai mult pe gratar.Cand sunt gata le vom pune pe o farfurie sau platou cu o garnitura de Gnochi di patate.

Acesti Gnochi di patate,se gasesc la Carrefour,sunt intr-o cutie si se vor fierbe,conform cu indicatiile de pe cutie.Sunt foarte gustosi,este o garnitura foarte buna pentru mici si inima de porc.Separat vom face si salata verde cu ridichi,ardei gras rosu si surimi.Este o salata foarte buna pentru acest fel de mancare.Toate aceste preparate le vom asezona cu condimentele care ne plac mai mult.Eu personal pun sare,piper roz si tarhon uscat.Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola