Inghetata tigrata

de Patty in Dulciuri, 4 Iun 2016 | 8454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte;
  • 5 galbenusuri;
  • 150 g zahar;
  • esenta de vanilie;
  • 250 ml frisca lichida;
  • o ceasca de visine;
  • 2 linguri miere de albine;
  • ciocolata(decor);
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata tigrata:

 Se pune laptele la fiert.Cand incepe sa clocoteasca se adauga crema de galbenusuri cu zahar si esenta de vanilie.Se amesteca pana se ingroasa,avand grija sa nu se faca omleta.

   Se da deoparte,iar cand s-a racit se adauga frisca lichida batuta spuma tare.Separat se blenduiesc visinele cu mierea si se adauga 2-3 linguri de frisca.

   Se aseaza in suportul de inghetata,dupa preferinta,se dau la congelator timp de 2-3 ore.

   Se decoreaza cu ciocolata topita si se mai introduce 5 minute la congelator.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata tigrata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

07.06.2016, 08:07

AdinaG 1

12.06.2016, 19:45

Delicios!

AdinaG 1

12.06.2016, 19:46

As avea o intrebare: din aceste ingrediente ies 5 portii (5 inghetate) ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza de vaci si stafide