Inghetata de portocale

de Oana in Dulciuri, 31 Aug 2010 | 9511 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml suc proaspat de portocale
  • 3 galbenusuri
  • 60 g zahar
  • coaja rasa de la o portocala
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de portocale:

Sucul proaspat se mixeaza cu zaharul, coaja de portocala si galbenusurile, apoi se bat la bain-marie pana se umfla si se ingroasa crema. Se pune apoi la racit si se amesteca cu frisca batuta. Se pune vasul in congelator, se scoate apoi din jumatate in jumatate de ora si se bate bine cu mixerul, se lasa la rece pana se intareste.

Se serveste impreuna cu tort cald de ciocolata, o nebunie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort MILCH SCHNITTE-un an de BUCATARAS.RO