Inghetata de portocale

de Oana in Dulciuri, 31 Aug 2010 | 9390 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml suc proaspat de portocale
  • 3 galbenusuri
  • 60 g zahar
  • coaja rasa de la o portocala
  • 250 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de portocale:

Sucul proaspat se mixeaza cu zaharul, coaja de portocala si galbenusurile, apoi se bat la bain-marie pana se umfla si se ingroasa crema. Se pune apoi la racit si se amesteca cu frisca batuta. Se pune vasul in congelator, se scoate apoi din jumatate in jumatate de ora si se bate bine cu mixerul, se lasa la rece pana se intareste.

Se serveste impreuna cu tort cald de ciocolata, o nebunie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

01.09.2010, 11:28

rosucatalina 1

22.02.2011, 01:54

chiar e supeeeeeeeeeeeeeeer nu credeam ca chiar iese asa buna...mersi de reteta

Oana 1

28.02.2011, 22:56

Cu placere, ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar reloaded