Inghetata de pepene galben

de Miha in Dulciuri, 5 Iul 2010 | 6003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben
  • 1 lingura miere
  • 200 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie cubulete.

Punem ingredientele intr-un castron si le mixam energic cu mixerul vertical pana obtinem o pasta.

Transferam amestecul intr-un vas de inox si dam la congelator pana la congelarea completa, pentru cateva ore. Dupa 1-2 ore scoatem vasul si mixam din nou compozitia, sa spargem acele de gheata ce se formeaza. Repetam operatiunea daca este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu visine