Inghetata cu cocos

de mimmi in Dulciuri, 7 Iun 2011 | 5343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte batut,
  • 100 g cocos,
  • 4 galbenusuri,
  • 150 g zahar,,
  • 100 g smantana.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cocos:

Se incalzeste laptele batut fara sa fiarba.

Se adauga cocosul peste lapte si se face un piure.

Galbenusurile se bat spuma cu 10 g zahar.

Se adauga galbenusurile peste lapte si se amesteca incontinuu.

Compozitia se amesteca pe foc pana se ingroasa.

Se adauga restul de zahar si se amesteca pana la dizolvare.

Se lasa la racit dupa care se adauga,amestecand usor smantana si totul se pune la frigider.

Se serveste asa simplu sau cu toppinguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]