sunteti mari consumatori de inghetata vad.......vin si eu sa mananc de la voi k eu nu pot face k mama mea are probleme cu amigdalele si sa fac numai pentru mine nu merge...asa k iau de aici o lingura
vin cu furculitele exact cu inghetata asta vroiam sa inaugurez masina de facut inghetata ca am cirese are au si gust o sa fac exact reteta ta ca tare bine arata
Anca, am mai facut o reteta de inghetata cu cirese, in care ciresele erau pasate. Dar piureul acela s-a oxidat atat de repede incat inghetata a avut un gust...ciudat. Asta ca sa nu zic oribil. Am mancat o parte din ea, dar pana la urma a ajuns la cosul de gunoi.
Miha vreau sa iti zic ca mi-am testat masina si dezamagire totala am facut exact reteta asta doar ca am pus si ceva piure de cirese in ea si nici vorba sa iasa inghetata cum ma asteptam am lasat de a invartit-o o ora ....mi-a sunat in cap de mi se invarteau creierii in bucatarie . A iesit ceva amestec intre crema si inghetata am mai congelat-o separat .....o aiureala. Inghetata a iesit super buna pana la urma dar nu datorita masinii....nu ti-o recomand. Am citit ca pt rezultate optime trebuie tinut amestecul 12 ore inainte la frigi , cuva trebuie 24 ore congelata...sincer mai bine cumpar inghetata
Silvia, eu zic sa faci un loc special in congelator pentru cuva si sa fie acolo permanent. Cand vrei sa faci inghetata numa o scoti si gata. Stiu ca amestecul rezultat e ceva intre crema si inghetata, dar dupa aceea trebuie sa mai stea f putin la congelator. Daca o faci tu, fara masina, dureaza mai mult, e mai complicat. Si ca sa o cumperi iarasi este peste mana...tre sa te imbraci, sa cobori pana la magazin... Complicat si asta, mai ales daca e f cald afara si arde gatul dupa o inghetata.