Inele de somon cu garnitura de orez

de corina241 in Somon, 1 Ian 2011 | 9965 vizualizari

 

Se zice ca in prima zi a anului sa manacam peste si asa vom trece mai usor ...,precum pestele prin ape.Va doresc un An Nou cu multe bucurii,fericire si mult noroc!!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 inele somon proaspat
  • 1 cescuta de orez
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste din comert,daca preferati
  • 1 lingura de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de somon cu garnitura de orez:

Pestele se condimenteaza bine si il dam la frigidem pentru 1 ora.

Pregatim o tigaie intinsa speciala pentru gratar si punem inelele de somon la foc potrivit,acoperite cu un capac,fara a pune ulei.Va devenii usor suculent si astfel se va patrunde bine.Il intoarcem din cand in cand,iar cand sucul s-a evaporat avem grija sa nu se arda.

Orezul se spala in apa rece si apoi il scurgem,ardeii ii taiem in cubulete mici si punem totul intr-o craticioara cu putin ulei.Adaugam sare si piper,putina apa si lasam sa fiarba bobul de orez.

Punem orezul si ardeiul intr-un pahar si-l rasturnam pe farfurie formand mici ''capite'';).Asezam inelele de somon langa orez si servim cu lamaie si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de somon cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon la tava a la Cryss