Inele de foi cu branza si verdeata

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2010 | 4821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie aluat foitat
  • 150 g telemea rasa marunt
  • 1 lingura smantana
  • chimen
  • verdeata proaspata
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de foi cu branza si verdeata:

Foaia se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei.

Se face un amestec din branza, chimen, verdeata tocata, piper si smantana care se intinde pe foaia de aluat, apoi o taiem in dreptunghiuri. Se rasuceste fiecare bucata ca sa obtinem un inel  si se suprapun putin capetele ca sa nu se desfaca. Se coc pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de foi cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 08:42

imi place forma pe care i-ai dat-o..................frumos si gustos

madi_marin 1

05.03.2010, 09:19

Teo....stiu...tot la tine m-am gandit cand le-am preparat....

Bunica 1

06.03.2010, 09:18

Sunt foarte interesant modelate! Foietajele ci branza imi plac sub orice forma

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]