Inele de calamari

de brunetica in Fructe de mare, 31 Oct 2011 | 6787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. inele de calamari ,
  • faina ,
  • sare ,
  • lamaie ,
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamari:

Inelele de calamari le spalam le tavalim prin faina si le punem la prajit intr-o fripteuza sau intr-o tigaie cu mult ulei . Uleiul trebuie sa fie incins .

Cand sunt prajite le asezam pe o farfurie tapetata cu servet de bucatarie pentu a absorbi excesul de  ulei. Le stropim cu zeama de ulei si un praf de sare si le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

11.11.2011, 18:44

ma gandesc ca poate le stropesti cu zeama de la lamaie nu cu ulei daca tot le scoti pe hartia absorbanta... altfel arata bine

Criss 1

11.11.2011, 20:27

Super! Doar prin faina le dai, fara ou?

lia maria 1

21.11.2011, 18:11

imi plac la nebunie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]