Impletitura de carne cu sos de toamna

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 2180 vizualizari

 

Stiu ca nu este toamna, din pacate nici primavara :P dar cand am preparat reteta era toamna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa de porc
  • 400 g pulpa vitel
  • 3 mere golden
  • 1 para
  • 1 ceapa rosie
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura de carne cu sos de toamna:

Taiem carnea fasii subtiri. Le asezonam cu sare si piper apoi impletim o fasie de carne de porc cu una de carne de vitel si le prindem la capete cu scobitori. Incingem tigaia grill, o ungem cu putin ulei si coacem impletiturile cateva minute pe fiecare parte. Le lasam sa se racoreasca si pregatim sosul. Intr-o tigaie incingem putin ulei, adaugam ceapa taiata cubulete si o lasam pana devine sticloasa. Adaugam merele si para taiate tot cubulete, vin alb cat sa le acopere, saram si piperam dupa gust. Lasam pana se evapora vinul. Servim bucatele de carne cu sosul de fructe alaturi de un pahar de vin. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura de carne cu sos de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cottage Pie