Impletitura de carne cu sos de toamna

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 2137 vizualizari

 

Stiu ca nu este toamna, din pacate nici primavara :P dar cand am preparat reteta era toamna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa de porc
  • 400 g pulpa vitel
  • 3 mere golden
  • 1 para
  • 1 ceapa rosie
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura de carne cu sos de toamna:

Taiem carnea fasii subtiri. Le asezonam cu sare si piper apoi impletim o fasie de carne de porc cu una de carne de vitel si le prindem la capete cu scobitori. Incingem tigaia grill, o ungem cu putin ulei si coacem impletiturile cateva minute pe fiecare parte. Le lasam sa se racoreasca si pregatim sosul. Intr-o tigaie incingem putin ulei, adaugam ceapa taiata cubulete si o lasam pana devine sticloasa. Adaugam merele si para taiate tot cubulete, vin alb cat sa le acopere, saram si piperam dupa gust. Lasam pana se evapora vinul. Servim bucatele de carne cu sosul de fructe alaturi de un pahar de vin. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura de carne cu sos de toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

26.03.2018, 18:35

elucubratiiculinare 1

28.03.2018, 08:39

ce idee super

dantes 1

30.03.2018, 17:00

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu surprize