Iepure in sos de ceapa

de Bya Ralu in Iepure, 5 Mar 2015 | 5609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de iepure
  • 2 cepe mari
  • ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • praf de usturoi,chilli,vegeta,piper,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure in sos de ceapa:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline pentru cateva minute.

Adaugam bucatiile de iepure ,punem apa cat sa acopere si lasam la fiert la foc potrivit.

Cand apa incepe sa scada,bucatiile de iepure se scot si se pun la prajit.

Peste ceapa se adauga bulionul si condimentele si putina apa.

Dupa ce am prajit bucatiile de iepure se adauga peste sosul de ceapa.

Se serveste cu garnitura de piure si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel