Iepure cu cimbru

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2013 | 6658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne iepure
  • 150 gr pesmet
  • cimbru
  • 1 lamaie
  • 5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cimbru:

Se ia carnea si se spala.

Intr-un bol punem ulei de masline,sucul de la lamaie,sare,piper.Punem carnea in bol,amestecam bine si lasam la marinat circa 30 minute la frigider.

In alt bol amestecam pesmetul cu cimbrul.Se trece carnea prin accest amestec si se prajeste pe o tava antiaderenta sau direct pe gratar.

Carnea este gata cand langa os carnea nu va fi rosie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

24.07.2013, 16:22

cam bun

nilgun 1

24.07.2013, 21:17

bun

- Andreea - 1

25.07.2013, 11:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]