Ied cu ierburi aromate, la cuptor

de _Alina_ in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2013 | 5354 vizualizari

COMENTARII (21)

kukibella 1

12.06.2013, 10:45

arata tare bine,dar de ce l-ai pus ın "mancaruri de post "??

_Alina_ 1

12.06.2013, 10:49

Multumesc! Mi-am dat seama tarziu ca l-am bagat la mancaruri de post si urma sa-l schimb.

Lau 1

12.06.2013, 10:49

ce bine arata

MotanLaOale 1

12.06.2013, 10:50

_Alina_ 1

12.06.2013, 10:50

Multumesc Laurenta!

_Alina_ 1

12.06.2013, 10:51

Multumesc Vladimir!

Bunica 1

12.06.2013, 10:54

Place iedul!

Dea_Dea 1

12.06.2013, 10:55

Desi nu mananc ied , arata minunat , m-as risca

Dya Daniela Andrei 1

12.06.2013, 10:57

_Alina_ 1

12.06.2013, 10:57

Multumesc, Buni!

_Alina_ 1

12.06.2013, 10:59

Dea, nici eu nu mancam inainte, insa acum il ador. Daca-l lasi la marinat mai multe ore, iese o grozavenie.

_Alina_ 1

12.06.2013, 10:59

Dya

Alina26 1

12.06.2013, 11:05

arata foarte,foarte bine..!!!!nu am mancat nicidata ied....!!!dar cred ca manca o bucata ...!!!!

Bya Ralu 1

12.06.2013, 11:09

Rocsi 1

12.06.2013, 11:23

Arata bineeee

Lavinia 1

12.06.2013, 12:03

alilianaa 1

12.06.2013, 12:15

cat de bine poate arata!

La Ancuta 1

12.06.2013, 12:31

ce pofta mi-ai facut

simona72 1

12.06.2013, 12:32

Ce bunatate!!!

diaconta 1

12.06.2013, 12:57

Ce mancare buna

Sim0na 1

12.06.2013, 15:09

Trebuie sa fac rost de un ied!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din pulpa de ied