Icre tarama

de DinDragostePentruGatit in Salate, 7 Apr 2012 | 11890 vizualizari

 

Astăzi fiind Sâmbăta lui Lazăr, icrele au prioritate.

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre tarama;
  • 2-3 lg pesmet;
  • 250 mL ulei de floarea soarelui;
  • 1 ceapă roșie;
  • 1 lămâie;
  • 1-2 lg oțet de mere și miere;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre tarama:

Icrele fiind foarte sărate am adăugat pesmet. 

Se amestecă pesmetul cu icrele, se lasă câteva minute de-o parte.

Se pregătesc cu ajutorul mixerului, adăugându-se uleiul câte puțin apoi zeama de lămâie. 

La final dacă nu e destul de acrișoară, adaug câteva linguri de oțet de mere și miere.  

Ceapa se toacă mărunt.

Se piperează și se servește pe felii de pâine prăjită.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre tarama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre: Reteta simpla si gustoasa pentru un aperitiv traditional