" Icre " din seminte de chia

de RuxyRux in Vegan / Raw vegan, 16 Aug 2012 | 28882 vizualizari

 

Reteta Ligiei, le-am probat si am ramas fara cuvinte...sunt geniale, nici nu mi-am imaginat ca pot imita atat de perfect gustul icrelor de peste....asa ca multumesc Ligia!

Despre semintele de chia care fac parte din familia salviei, va pot spune ca sunt extraordinare si va invit sa aflati mai multe despre ele de aici:

http://ligiapop.com/2012/08/07/semintele-de-chia-miracolul-aflat-intr-o-samanta/

iar reteta de aici:

http://ligiapop.com/2012/08/14/ligias-kitchen-icre-din-seminte-de-chia/

 

INGREDIENTE

  • 75 gr seminte de chia
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 100 ml apa
  • 75 ml ulei( masline)
  • o ceapa mica
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA " Icre " din seminte de chia:

Am pus la blender semintele de chia impreuna cu apa apoi cu zeama de lamaie si uleiul apoi ceapa. Am potrivit gustul de sare si le-am servit...mi-au placut foarte foarte mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "" Icre " din seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 21:58

adnia 1

06.01.2013, 10:22

buna idee!

Carmen_g 1

14.04.2013, 16:40

si eu fac icrele acestea, insa pun si o lingura de fulgi de drojdie. Au un gust nemaipomenit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pernite cu cartofi si carne