Iahnie de fasole picanta

de dantes in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 4161 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 50 ml suc de rosii
  • 30 ml ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • 2 linguri faina
  • 3 catei de usturoi
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole picanta:

Fasolea o punem la inmuiat, cel putin 12 ore si apoi o fierbem, schimband de doua ori apa si, cand se inmoaie, o scurgem bine.

Cand este gata fasolea, punem la prajit in ulei, faina, pasta de ardei iute si adaugam sucul de rosii, fasolea si usturoiul pisat. Lasam totul pe foc inca cateva minute, pana scade putin, saram dupa gust si o putem servi alaturi de muraturile preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]