Iahnie de fasole

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 4388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 cepe medii tocate marunt
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 2 foi dafin
  • 200 g costita sau carne sau ciolan afumat
  • 200 g bulion
  • patrunjel
  • marar
  • sare,
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte ca sa fiarba mai repede.
Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta de 2–3 ori aceasta operatie. Intre timp se caleste ceapa si costita, apoi se adauga morcovul si bulionul si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Acest amestec se adauga peste fasolea care e in ultima apa, se pun verdeturile si condimentele. Apa trebuie sa fie cat sa acopere fasolea. Se da la cuptor cam 2 ore si se lasa sa scada. Se verifica dupa o ora daca are suficienta apa sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]