Hummus

de Ela68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 10355 vizualizari

 

Daca as fi stiut ca e atat de gustos, m-as fi incumetat mai demult sa incerc aceasta reteta. Astazi am incercat cea mai simpla varianta din cele existente. Probabail vor mai urma si altele, cu diverse adaosuri de mirodenii.

 

INGREDIENTE

  • naut ( fiert ) 1 cutie
  • 1 lingurita tahini ( pasta de susan )
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare , dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Scurgem nautul de apa, apoi adaugam ingredientele peste naut si  pasam pana se obtine o crema fina. Se potriveste de sare. In cazul in care pasta e prea tare, se mai poate adauga 1-2 linguri din zeama in care a fiert. ( cea din cutie ). 

Se poate servi cu lipie sau felii de paine prajita. E delicios !


Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Ela68 1

24.07.2013, 21:44

esti simpatica nilgun

nilgun 1

24.07.2013, 21:55

la punga nu munca

Ela68 1

24.07.2013, 22:26

aaaaa, tot simpatica esti .
e mai bun la punga, il fierbi tu, nu are conservanti ca la cutie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pateu de soia