Hrisca boabe prajita, cu mere si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 14 Mar 2021 | 19601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de hrișcă boabe prajite
  • 1 mar verde Granny smith
  • 10 gr de unt
  • 2 linguri indulcitor natural
  • 20 gr de ciocolata neagra 85%
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrisca boabe prajita, cu mere si ciocolata:

Curatati si dati marul pe razatoare.

Puneti 1 l apa la fiert cu un pic de sare. Varsati boabele de hrisca clatite si fierbeti timp de 3-4 minute. Scurgeti.

Adaugati untul si indulcitorul si amestecati. Puneti apoi marul ras si ciocolata taiata bucatele.

Serviti imediat!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrisca boabe prajita, cu mere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

15.03.2021, 13:36

La pentru alții!

Gherca Daniela 1

15.03.2021, 17:29

RODIMUR 1

16.03.2021, 09:56

Nu știu cum este hrișca, nici măcar cum arată, habar n-am... Se vede treaba că mai am multe de învățat...

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor