Hrean pentru iarna

de Sidy in Conserve, 16 Mar 2012 | 29261 vizualizari

 

Cine a incercat vreodata sa rada o radacina de hrean stie ca aceasta se lasa cu lacrimi, deoarece se elibereaza uleiuri aromate, care ii dau gustul tipic. Hreanul proaspat ras da gust sosurilor, iar crema de hrean cu smantana se serveste la salate ,peste afumat si sunca.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 radacini de hrean
  • 150 ml apa
  • 2 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml smantana(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean pentru iarna:

Se curata hreanul, se rade fin( sau se da prin masina de tocat carnea) si se pune in borcane presat cu lingura.

Se pregateste o zeama din apa, otet si putin zahar, care se rastoarna in borcane peste hrean si se amesteca.

Cine doreste sa nu fie hreanul asa de puternic, in momentul servirii, adauga putina smintina.

Noua ne place foarte mult si cu carnati de casa afumat.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

16.03.2012, 19:49

Foarte mult ne place! Voi salva reteta

jolygina 1

16.03.2012, 20:31

place

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:24

direct la favorite merge

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muratura de ardei rosu copt