Hotdog with a twist

de moi_miruna in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2011 | 6732 vizualizari

 

Eu si sotul meu avem deja o traditie. Dupa felul in care suntem de tura la serviciu (el e o saptamana dimineata, o saptamana dupa amiaza) aducem cafeaua si ceva de mancare la pat. Duminica saptamanii in care imi aduce el de mancare, e randul meu sa aduc ceva "deosebit" ca mic dejun. Asa mi-a venit ideea de a face un hotdog with a twist :

 

INGREDIENTE

  • 4 cremwursti de pui sau de porc
  • o bagheta
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • maioneza hellman's light
  • mustar dulce sau picant (dupa preferinte)
  • castraveti in otet 
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hotdog with a twist:

Se pun la fiert cremwurstii si se lasa sa fiarba ~15 minute.

Intre timp se prepara sosul "with a twist". Se taie rosiile cubulete mici si ceapa julien. Se pune putin ulei intr-o tigaie de teflon si se calesc ceapa si rosiile pana se inmoaie putin (ceapa trebuie sa fie putin al dente, altfel se face mult prea moale si nu mai este la fel de buna). Se condimenteaza numai cu sare si piper.

Se toaca si castravetii in cuburi mici, mici.

Se taie bagheta in 3 si se taie fiecare bucata pe mijloc. 

Sosul "with a twist" se pune primul pe paine primul, se pune apoi cremwurstiul, cubuletele de castraveti in otet, maioneza si mustarul. 

Se serveste imediat :)

TIPS-URI

1

Cel mai bine merge cu o Cola rece cu gheata intr-o zi torida :)

2

Cine doreste poate adauga si ketchup dulce sau picant (eu nu am mai pus, sosul a facut toata treaba :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Hotdog with a twist" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:14

bine ai venit si cat mai multe retete ca si aceasta care e f buna

MotanLaOale 1

06.06.2011, 16:19

bun bun

cristibuc78 1

26.02.2013, 21:16

cremvustii stiam ca se fierb 3-4 min,m-am luat dupa reteta t i-am lasat 1o min si sau desfacut,sau imprastiat,si cei de porc si cei de pui,si am reluat fierberea la 5 min e ok.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca pentru mic dejun, cu foi de placinta