Hamsie pane

de madi_marin in Peste, 2 Apr 2010 | 8983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsie
  • 1 ou
  • faina
  • condimente pentru peste
  • usturoi granulat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsie pane:

Hamsiile se curata de cap si intestine, se spala si se lasa la scurs pe hartie absorbanta.

Se bate oul bine cu 3 linguri cu apa rece, se adauga condimentele pentru peste si usturoiul granulat, apoi faina cam 1 lingura si se amesteca foarte bine ca sa nu faca cocoloase.

Hamsiile scurse de apa se dau intai prin faina, apoi prin oul batut si apoi se pun la prajit in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se servesc cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsie pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

05.04.2010, 19:52

Ubulika 1

16.05.2010, 18:10

ador hamsiiiiile !!!!
m-am dus anul trecut 7 km pe jos ,era un festival aici in oras..numa ca sa iau hamsii cu usturoi de acolo uff

madi_marin 1

16.05.2010, 18:25

daaaa.....ca si cele de la mare.....nu ai cum sa mergi in concediu fara sa gusti macar o data din asa ceva.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in crusta de malai