,,Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale,,
Am primit cu drag provocarea de a gati cu noile condimente de la Delikat. Acestea fac parte din gama cu ingrediente 100% naturale, cu sare sau fara. Ofera un gust bogat si un plus de savoare, fara a contine insa potentiatori de aroma. Bucatari experimentati au combinat ierburi aromatice, mirodenii si condimente potrivite pentru asezonarea unei game variate de preparate: cu pui, porc, sarmale, chiftele, tocanite, fripturi, supe si salate. Pe ambalajele moderne si atractive e specificat atat continutul,modalitatea de utilizare,recomandari culinare, curiozitati despre cultivarea ingredientelor, cat si tara de origine a fiecarui condiment : ienibahar din Mexic,chilli din India, maghiran din Egipt,mustar boabe din Canada, oregano din Turcia, boia de ardei iute si dulce din Spania, piper negru din Vietnam,rozmarin din Maroc ai cimbru din Polonia. Aceste condimente simple sunt crescute, recoltate si prelucrate direct in tarile lor de origine, dupa care sunt transportate in Romania si ambalate la fabrica din Ploiesti.Sunt produse de cea mai buna calitate care ofera libertatea de a experimenta in bucatarie si creativitate in mixarea gusturilor!
In plus:
Se toaca ceapa si usturoiul marunt.
Se amesteca bine cu carnea, pasta de tomate, condimentele speciale Delikat de chiftele, gratar si un praf de chilli, apoi se gusta si se mai adauga sare daca este nevoie.
Se formeaza doua chiftele mari care se pun la fript in tigaia grill bine incinsa.
Intre timp se prepara branza sau cascavalul pane ( branza e mai cremoasa si chiar daca se raceste putin, ramane mai moale si delicioasa) : se dau prin faina, apoi prin oul batut, apoi prin pesmet si se pun la prajit la foc iute pana ce crusta devine aurie si crocanta. La fel procedam si cu varfurile ardeilor iuti.
Asamblare : pe jumatatea de jos a chiflei se pune o lingura de maioneza cu usturoi, o felie de rosie, fasii de castarvete murat,o felie de branza pane, chifteaua condimentata, inca o lingura de maioneza si cealalta jumatate de chifla cu ardeiul iute prajit deasupra.
Se infige o tepusa de frigaruie prin mijlocul hamburgarului.
Se serveste cu cartofi prajiti.
Pofta buna!