Guvizi cu sos dulce-acrisor

de vero_closca in Peste, 13 Sep 2010 | 8428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg guvizi
  • 500g rosii coapte bine
  • 3 gogosari rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • patrunjel verde
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi cu sos dulce-acrisor:

se curata si se spala guvizii,se presara cu putina sare,se dau prin faina si se prajesc.rosiile si gogosarul se curata,se spala si se paseaza cu blenderul.intr-o tigaie se incalzesc cele 2 linguri de ulei apoi se adauga pasta de rosii si gogosari se lasa pe foc pana se ridica uleiul deasupra.se potriveste gustul de sare si piper.se adauga si guvizii si se tin pe foc cam 10 minute.se servesc cu mamaliguta,presarati cu patrunjel proaspat tocat.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi cu sos dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu legume