Gustare festiva din sunca cu cascaval

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 12142 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

24.01.2010, 22:05

dau atat de bine floricelele din praz!bravo!

mihaelar63 1

24.01.2010, 22:06

anisoara ornamentele sunt facute din partea alba a prazului ?

anisoara 1

24.01.2010, 22:12

Ornamentele sunt facute din partea alba al prazului,cred ca voi pune descrie in receta. Asteptati putin.

mihaelar63 1

24.01.2010, 22:26

asa de bine arata florile de praz incat puteam sa jur ca e o panglica ornamentala d e la florarie

anisoara 1

24.01.2010, 22:40


Sylvia 1

25.01.2010, 09:50

Super arata, foarte frumos decorate

Bunica 1

25.01.2010, 15:08

Ai avut cumva , ceva sarbatoare si n-ai dat anunt pe "Bucataras"? Te intreb pentru ca sunt multe platouri pentru o zi normala. De altfel sunt foarte frumoase si apetisante.

anisoara 1

25.01.2010, 21:03

Sylvia si Bunica imi pare bine, ca v-au placut . Bunica nu am avut nici o sarbatoare. Eu am foarte multe recete cu fotografii , care isi asteapta rindul , pt ca sa fie expuse pe bucataras.ro.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza