Gustare calda cu ou

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 4521 vizualizari

 

N-am obiceiul sa mananc dimineata,asa m-am obisnuit si nu simt nevoia,chiar daca indicat e sa mananci.Sa nu mai lungesc vorba,mi-am facut si eu ceva de haleala si uite ce a iesit....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 chifla
  • cca 20-30 g cascaval Sofia
  • 1 rosie chery
  • sare
  • piper
  • vasul de ceramica de la branza fondue
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu ou:

Chifla se taie in doua, dar nu parti egale, facem ca un capacel, o scobim in mijloc, adaugam cateva bucatele de cascaval, apoi oul, punem sare si piper. Chifla este asezata intr-un vas mic de ceramica, eu l-am avut de la branza fondue. Dam vasul la cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute, acum fiecare isi cunoste cuptorul sigur timpul variaza in functie de cuptor, important este ca oul sa fie facut. Cand e gata se scoate se mai adauga cateva bucatele de cascaval pe margine si se mai lasa 5 minute sa se topeasca cascavalul, se orneaza cu o rosioara si se mananca cu pofta.

E o gustare satioasa....

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bunica 1

08.01.2014, 18:09

E gustarea ta de la ora 12?Oricum e foarte buna!

Constelatialeu 1

08.01.2014, 18:45

Buni,am zis si eu sa incerc sa mananc ceva si mi-a reusit,dar e suficient pentru o zi...

Rocsi 1

08.01.2014, 20:16

Bun de tot...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]