Gustare calda cu branza si cascaval

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 22594 vizualizari

 

Nu necesita efort mare,e mancabila,satioasa si dispare repede din farfurie...

 

INGREDIENTE

  • 250 g aluat foitaj
  • 250 g branza de oaie+ cascaval
  • 3 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu branza si cascaval:

Se intinde aluatul se taie cu un pahar in 12 rondele,se ung cu ulei de masline si se pun in forme de silicon.Branza si cascavalul se rad pe razatoarea mica,se adauga 2 oua intregi si un albus si se omogenizeaza compozitia.Se imparte compozitia in cele 12 forme,deasupra se rup bucatelele de aluat ramas si se ung cu galbenusul de ou amestecat cu putin lapte.Se dau la cuptor cca 30-35 min,in functie de cuptorul fiecaruia.Se servesc calde,la mine n-au apucat sa se raceasca,asa ca nu stiu cum sunt reci....

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu cabanos