Gulas de la Borsa

de Bunica in Vita, 27 Iun 2009 | 12282 vizualizari

 

La Festivalul "Nopti de Sinziene"de la Borsa, d-na Maria Roman a pregatit un gulas de nu te mai saturai mancand.

 

INGREDIENTE

  • 300 g. ceapa
  • 300 g ardei gras rosu
  • 1,500 kg. pulpa de vita
  • 700 g. cartofi
  • usturoi,chimion, sare, piper
  • pasta de gulas iute si dulce
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 4 linguri de untura
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de la Borsa:

Se pune untura la incins intr-un ceaun.Cand untura este incinsa se adauga ceapa ,tocata marunt, ardeiul pana se inmoaie usor.Se adauga apoi carnea de vita taiata in cuburi si se caleste in continuare .Apoi se adauga 2-3 linguri de pasta de gulas dulce,1-2 linguri de pasta de gulas iute,2 catei de usturoi tocat chimion, sare ,piper,se pune apa sa se acopere totul si in plus cam de 2 degete si se lasa la fiert la foc moale 3 ore.

Se adauga cartofii taiati cuburi, se fierb pana se sfarma putin,iar la final se pune vinul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de la Borsa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

laura_n 1

29.01.2013, 14:05

vai, Buni (( vreau si eu
eu fac, dar nu am pasta din aia buna

Bunica 1

29.01.2013, 15:30

Pune chili dulce

Panacris 1

03.10.2014, 20:02

Bunica, mâine îi vine rândul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc