Gulas cu carne de porc

de gab_s19 in Porc, 21 Oct 2013 | 7116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de porc
  • 3-4 ardei gogosar
  • 5-6 cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri boia dulce
  • o lingurita boia iute
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Se curata ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se pun la prajit la foc mijlociu, amestecand cu o lingura de lemn din cand in cand. Carnea se taie cubulete si se adauga peste ceapa calita in prealabil.
Ardeiul se spala, se curata de codite si seminte si se taie cubulete. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, se adauga si ardeiul si se lasa sa fiarba la foc mic cu oala acoperita.
Dupa o ora (timp in care se mai amesteca prin oala) se adauga boiaua si piperul si se lasa in continuare la foc mic. Apa se adauga doar daca este necesar.
Gulasul este gata atunci cand ceapa si ardeiul devin un sos consistent; cuburile de ardei trebuie sa fie complet dizolvate in mancare.
Se sareaza dupa gust.
Gulasul se poate servi cu paste sau simplu, cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas