Guguluf de conopida gratinata

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2011 | 6012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g conopida
  • 3 oua
  • 300g feta
  • 250g smantana
  • 50g unt
  • piper
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • 4 linguri pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf de conopida gratinata:

Rupem conopida in buchetele, o spalam bine si o fierbem timp de 10 minute in apa cu sare.

Trebuie sa se inmoaie usor, pentru ca se mai gateste ulterior si la cuptor.

Intre timp, facem o pasta din feta data pe razatoarea mare, smantana, ouale batute, piper si chimen. Scurgem conopida de apa si o amestecam cu pasta de branza.

Ungem un vas cu unt si il tapetem cu pesmet.

Turnam compozitia, presaram deasupra pesmet, punem cateva bucatele de unt si coacem in cuptorul incins la 180 grade pana ce se rumeneste la suprafata.

Pe cuvant ca e buna!

Eu am testat cu aceasta ocazie si noua forma de guguluf care ma incanta peste masura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf de conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida