Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide

de Panacris in Prajituri, 25 Oct 2012 | 3850 vizualizari

 

Un dulce rapid si satios. Anycostescu multumesc ptr inspiratie>:D

 

INGREDIENTE

  • iaurt 500 g;
  • zahar tos 200 g,
  • oua 4 bucati,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • margarina Rama 100 g,
  • praf de copt 1 plic,
  • faina alba de grau cat cuprinde (ca sa fie un aluat ca si la chec!),
  • stafide aurii 100 g,
  • zmeura proaspata 250 g,
  • cicolata rasa 100g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat si margarina moale. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga la amestecul de oua, amestecand usor pana se incorporeaza toate ingredientele. La final se adauga stafidele, zmeura si ciocolata rasa, amestecand usor.

Se toarna in forma de guguluf si se pun la copt in cuptorul preincins,  la foc mediu cca. 50 de minute.

Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin. 

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui cu cacao,

2

se pot folsi si alte combinatii de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

diaconta 1

25.10.2012, 20:35

normal,doar are tot ce-i trebuie ca sa fie bun

Rocsi 1

25.10.2012, 21:29

E asa mai de moldoveanca, dar merge

Bya Ralu 1

17.06.2013, 19:22

ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt pentru Inaltare si oua rosii