Guguluf cu iaurt

de lilik in Dulciuri, 16 Noi 2010 | 6321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt de fructe(sau natural)
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 paharel de ulei
  • 1 plic prafde copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt:

frecam putin ouale cu zaharul,apoi adaugam iaurtul,uleiul si praful de copt amestecat cu faina cernuta.

ungem cu unt forma si o tapetam cu faina,apoi turnam compozitia obtinuta si dam la cuptorul preancalzit la 190° timp de 30 min cca.

cand e gata lasam sa se racoreasca,il scoatem din forma si il dam cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

daca folositi iaurt natural puneti 20 gr de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

kamy 1

17.11.2010, 16:27

5f

vanilla 1

19.11.2010, 14:33

de unde ai luat tava?

lilik 1

23.11.2010, 15:36

e f rapid si se mentine si 2 zile dak e acoperit.
vanilla eu am luat-o de aici din It
va multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura