Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide

de Ina in Prajituri, 23 Mai 2011 | 11467 vizualizari

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

25.05.2011, 22:56

E o frumusete Inisor scumpa

mena29 1

07.06.2011, 22:44

babyyy 1

05.08.2011, 16:17

LC 1

06.04.2012, 00:35

ce guguluf apetisant....

alexandra82 1

19.11.2013, 11:21

am vrut sa fac reteta ...mi s-a parut apetisanta .....dar pe masura ce faceam mi-am dat seama ca nu va iesi. intrebarea e: lipseste ceva din ingrediente? e prea multa nuca de cocos? dupa ce am pus nuca de cocos s-a betonat si de abia am pus-o in forma ...

Ina 1

19.11.2013, 12:33

Alexandra, imi pare rau de rateul tau, dar daca am scris asa, asa am pus. Problema poate fi de la marinea oului ( eu pun oua mari, de curte ) si de la lingurile de faina ( aici nu trebuie cu varf, doar rase ).Pe de alta parte, consistenta fainii difera in functie de tipul ei si chiar nu mai stiu ce faina am folosit in 2011 ( tip 000, 650, 450, etc. )
Asa cum la o mancare gatita trebuie sa gusti ca sa-ti dai seama daca e suficient de condimentata ( niciodata nu pui cat scrie intr-o reteta, pentru ca gusturile difera ), tot asa, la aluaturi trebuie sa adaugi putin cate putin din ingrediente, nu tot odata, pentru ca nu toti folosim acelasi tip de ingrediente, de aceeasi consistenta si marime ) Asta este si rostul imaginilor intermediare: ca sa vedem, in anumite etape, cam cum ar trebui sa arate preparatul pe care-l incercam.
Mult succes pe viitor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-Noire