Gratin de ravioli cu gorgonzola

de ianculubita in Paste, 16 Ian 2014 | 3728 vizualizari

 

Va spun un secret!!
Daca nu primeam de la copii aceste mini vase cu tot cu retete,cred ca in veci nu gustam gorgonzola!!!!acum am vazut si eu ce sos minunat rezulta(am si eu "piticii"mei!!!!)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga ravioli umplute cu branza
  • 100 ml smantana lichida
  • 100 g gorgonzola
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de ravioli cu gorgonzola:

Punem pastele sa fiarba in apa clocotita cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj.

In acest timp, intr-un vas punem smantana pe foc, adaugam branza, amestecam sa se topeasca, apoi condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Pastele fierte le scurgem bine apoi in fiecare vas impartim pastele, acoperim cu sos, presaram parmezan deasupra si lasam la cuptor 15 minute.

Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de ravioli cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu feta si rosii cherry, gratinate