Gratin de ravioli cu gorgonzola

de ianculubita in Paste, 16 Ian 2014 | 3337 vizualizari

 

Va spun un secret!!
Daca nu primeam de la copii aceste mini vase cu tot cu retete,cred ca in veci nu gustam gorgonzola!!!!acum am vazut si eu ce sos minunat rezulta(am si eu "piticii"mei!!!!)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga ravioli umplute cu branza
  • 100 ml smantana lichida
  • 100 g gorgonzola
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de ravioli cu gorgonzola:

Punem pastele sa fiarba in apa clocotita cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj.

In acest timp, intr-un vas punem smantana pe foc, adaugam branza, amestecam sa se topeasca, apoi condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Pastele fierte le scurgem bine apoi in fiecare vas impartim pastele, acoperim cu sos, presaram parmezan deasupra si lasam la cuptor 15 minute.

Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de ravioli cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste gratinate, cu sunca si telemea