Gratin cu varza de Bruxelles

de mimmi in Paste, 9 Iun 2017 | 4441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle
  • 150 g kaizer/muschi file
  • 250 g varza de bruxelle
  • 200 g branza moldovita
  • 100 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • sare 
  • piper,
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu varza de Bruxelles:

 Punem pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei. Le lasam la scurs si le stropim cu putin ulei pentru a nu se lipi.

Curatam de impuritati varza, o spalam bine si o punem la fiert, in apa clocotita cu sare. Taiem kaizer-ul cubulete si le calim in putin ulei de masline. Amestecam ouale, branza, kaizer-ul si condimente dupa gust.

 Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem un strat mai gros din paste, asezam varza de Bruxelles si turnam compozitia de oua si branza. Acoperim cu telemea rasa si dam la cuptor pentru cca. 45 de minute, pana incepe si se rumeneste frumos.

 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]