Gratar Delimano

de Valclaudia in Porc, 12 Mai 2018 | 3849 vizualizari

 

De curand am achizitionat gratarul electric de la Delimano iar azi i-am facut proba :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola mici din porc/vita
  • 1 kg pulpa de porc
  • condiment pentru gratar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar Delimano:

Am taiat carnea de porc in felii potrivite ca grosime.

Am asezat gratarul pe o masuta in curte in apropierea unei prize.

Am conectat gratarul la sursa de curent, am setat aparatul pe mediu spre maxim, am lasat 1 minut sa se incinga, apoi am asezat feliile de carne.

A presarat condimentul de gratar dupa gust, apoi am asteptat sa se patrunda carnea pe o parte, dupa care am intors feliile de carne pe cealalta parte, am condimentat si am repetat asteptarea ;)

Dupa ce carnea a fost suficient de patrunsa, am asezat felile intr-un castron din inox, le-am acoperit si am prajit si micii pe acelasi gratar pana s-au rumenit bine, asa cum ii preferam.

Carnea si micii nu au acel gust pronuntat de fum, dar sunt tare incantata de aparat... vi-l recomand!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar Delimano" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]