Gratar de porc

de hangiu in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 9562 vizualizari

 

Un gratar bine facut este un gratar adevarat :)

 

INGREDIENTE

  • Cotlet,
  • pulpa sau cefa de porc (cam cat iti pofteste inima)
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de porc:

Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori  gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar,  boia sau condimente din comert.  se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.

 Pentru o aroma buna incercati sa stropit carnea cu bere si sa o ungeti cu miere de albine .

Si incercati ca si garnitura ciupercute pe gratar ,le puneti intai cu palaria in jos iar cand le intoarceti puneti in ele cascaval si lasati-l sa se topeasca.

O sa va lingeti degetele pofta mare

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.04.2010, 22:30

e super si noua ne place atre mult

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:25

grozav , cel mai mult mi-a placut partea cu ciupercile , multumesc de idee in copilarie mancam un soi de ciuperci de padure [ se mai spune si bureti usturoiati sau iutari ] fripti pe plita presarati cu branza framantata de oaie , ehee ce vremuri

rivka 1

12.04.2010, 21:56

wow ce grataroi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in mustar