Gratar de porc

de hangiu in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 9645 vizualizari

 

Un gratar bine facut este un gratar adevarat :)

 

INGREDIENTE

  • Cotlet,
  • pulpa sau cefa de porc (cam cat iti pofteste inima)
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de porc:

Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori  gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar,  boia sau condimente din comert.  se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.

 Pentru o aroma buna incercati sa stropit carnea cu bere si sa o ungeti cu miere de albine .

Si incercati ca si garnitura ciupercute pe gratar ,le puneti intai cu palaria in jos iar cand le intoarceti puneti in ele cascaval si lasati-l sa se topeasca.

O sa va lingeti degetele pofta mare

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

11.04.2010, 22:30

e super si noua ne place atre mult

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:25

grozav , cel mai mult mi-a placut partea cu ciupercile , multumesc de idee in copilarie mancam un soi de ciuperci de padure [ se mai spune si bureti usturoiati sau iutari ] fripti pe plita presarati cu branza framantata de oaie , ehee ce vremuri

rivka 1

12.04.2010, 21:56

wow ce grataroi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar