Gogosi la cuptor

de Lau in Dulciuri, 19 Ian 2017 | 5366 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • coaja de la o lamaie
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi la cuptor:

Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam laptele caldut, untul la temperatura camerei,coaja de lamaie, sarea, drojdia dizolvata si mixam adaugand treptat faina (cat este posibil) dupa care framantam cu mainile pana rezulta un aluat elastic si nelipicios,

Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri cu o forma sau cu o cana mai mare,in mijloc cu capac de la o sticla, care le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos (avem grija sa nu ii rumenim prea tare)

Cand s-au racit le glazuram cu ciocolata sau pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi austriece umplute cu marmelada