Gogosi ineluse

de Miha in Dulciuri, 18 Mai 2009 | 21315 vizualizari

 

Gogosi gustoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie si rom
  • un varf de cutit cu sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Se cerne faina intr-un vas.Se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar.Lasam putin pana incepe sa se umfle.

Ouale se bat bine cu praful de sare si cu restul de zahar.Se toarna peste faina.

Se adauga esentele si incepem sa framantam pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasului.

Incepem apoi sa adaugam treptat untul topit.Se lasa la dospit in jur de 2 ore.

Masa se presara cu faina pentru a nu se lipi aluatul.Se intinde o foaie nu foarte groasa si se taie cercuri,apoi in interior inca un cerculet cu o forma mai mica.

Se lasa pe masa sa mai creasca putin,apoi se coc in uleiul bine incins.

Se tavalesc prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Miha 1

05.01.2010, 21:55

Si Robert m-a intrebat azi cand ii mai fac gogosi... Sa va fie de bine, ma bucur ca v-au placut.

elena1988 1

04.03.2011, 18:29

am facut de multe ori reteta ta de gogosi, sunt minunate

tanyapatap 1

04.03.2011, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]