Gogosi cu ricotta

de nacularisa in Dulciuri, 13 Mai 2014 | 5154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 2 oua,
  • 1 cutie ricotta(temp camerei),
  • 50 g unt (temp camerei),
  • 1 cutie iaurt cremos,gras(temp camerei),
  • coaja de la o portocala rasa si de la o lamaie,
  • esenta rom si vanilie,
  • lapte caldut,
  • 3-4 lg zahar,
  • 1 plic drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu ricotta:

Pregatim maiaua( drojdia+2 lgt zahar+1 lg faina si putin lapte) si o lasam la cald asteptand sa formeze bule la suprafata)

Punem intr-un castron m mare toate ingredientele,mai putin laptele si omogenizam

Apoi adaugam treptat laptele caldut cat este necesar.

Aluatul va fi usor lipicios si mai moale ,il ungem putin cu ulei si il lasam la dospit la loc cald

Cand a crescut,il m framantam putin,insa nu adaugam faina multa ca va intari gogosile

Le dam forma dorita si le mai lasam putin la dospit,apoi le prajim in ulei incins si le asezam pe prosopele de hartie sa absoarbe excesul de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

13.05.2014, 23:24

Merisor 1

14.05.2014, 09:18

vai ce bine suna!

Rocsi 1

14.05.2014, 11:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat