Le-am planuit pt saptamana viitoare, dar nu am putut sa ma abtin sa nu le fac.
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Intr-un bol amestecam faina cu sarea si praful de copt.
In alt bol amestecam restul ingredienteleor si le mixam pana formam o "crema" omogena.
Peste partea umeda, adaugam faina si amestecam pana ce faina se incorporeaza in totalitate.
Ungem o tava cu unt sau non stick spray, cu o lingura punem aluatul in formele de gogsi umplandu-le numai de jumatate, deoarece ele isi dubleaza volumul la copt. Le coacem pentru 15 minute sau pana sunt aurii.
Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca complet inainte de a le glazura.
Glazura
Amestecam zaharul cu sucul de lamaie pana obtinem o pasta omogena. Trecem gogoselele prin glazura apoi prin bombonele, le punem pe un gratar de bucatarie pana se intareste glazura.
Enjoy!