Gogosi austriece umplute cu marmelada

de madi_marin in Dulciuri, 4 Feb 2017 | 7891 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

04.02.2017, 22:13

ce frumoase sunt!

Andra_Constantinescu 1

05.02.2017, 00:41

O bunătate!

oanapl 1

05.02.2017, 11:41

Ce bine arata!

madi_marin 1

05.02.2017, 11:54

Fetele, multumesc!

Dulciuri cu Georgiana 1

05.02.2017, 14:47

Imi plac !

Bya Ralu 1

05.02.2017, 16:34

ce faine sunt

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:24

katty 1

05.02.2017, 21:45

Delicioase!

Catalina L 1

06.02.2017, 12:18

excelente

dantes 1

07.02.2017, 06:45

Delicioase!

Criss 1

07.02.2017, 09:04

Rocsi 1

07.02.2017, 20:21

Sunt minunate!

kytz 1

08.02.2017, 23:21

Bune!

mihaelar63 1

09.02.2017, 00:10

miki_a 1

09.02.2017, 14:06

Tare frumușele și deliciase!

nuky 1

26.02.2017, 13:56

Am doua intrebari:
- daca nu am cuptor cu ventilatie,care e temperatura si daca ies la fel?
- daca se pot umple cu branza in loc de marmelada.
Cu stima, Violeta

madi_marin 1

26.02.2017, 18:26

multumesc! ma bucur ca va place reteta!

madi_marin 1

26.02.2017, 18:30

Violeta, desigur ca se pot umple si cu branza, insa trebuie sa fie mai scursa, deci nu umeda. In ceea ce priveste temperatura, ma gandesc ca la foc mediu e cam acelasi lucru, iar ventilatia poate sa lipseasca. Sigur trebuie sa iasa. Eu nu am incercat si nu mai sunt obisnuita cu un cuptor obisnuit ca am demult un cuptor mai ,,rasarit,, ,insa putem adapta. Sper sa incerci reteta, varianta cu branza, si sa ne arati rezultatul

Ela68 1

27.02.2017, 08:56

mmmmmmmm, apetisante !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]