Gogoşari umpluţi cu carne

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2012 | 4263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocată amestec
  • 8 - 10 gogoşari
  • 150 g orez
  • mărar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • pastă de tomate
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşari umpluţi cu carne:

Carnea se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu orezul spălat şi bine scurs, cu sare, piper şi mărar.

Gogoşarii se curăţă de seminţe , se spală şi se lasă la scurs.

Se umplu cu carnea preparată şi apoi se pun într-un vas cu apă cât să îi acopere. Se dau la cuptor şi se mai adaugă apă sau supă daca mai scade până cand sunt aproape gata, apoi se poate adăuga şi pasta de tomate, sare şi piper după gust. Se mai lasă să scadă sosul şi sunt buni de servit cu smântână sau iaurt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşari umpluţi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:38

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:13

ce minunatie!

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:56

mai buni decat ardeii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor